Er du klar til at blive elev på Nørre Åby Efterskole? Så følg med os, og lad os vise dig, hvordan det foregår.


Vi er så klar til at tage imod dig. Men inden du beslutter dig 100% og udfylder papirerne sammen med dine forældre, vil vi gerne møde dig og vise dig og dine forældre efterskolen.

Plads til forskelligheder i fællesskabet


Vi er vilde med besøg på skolen. Og vi vil så gerne vise dig skolen og tale med dig og dine forældre. Det er også her, du får indmeldelsespapirerne med hjem. Så ring og aftal et tidspunkt for et besøg og en rundvisning.

Efterskolernes dag


Hvert år holder vi åbent hus til Efterskolernes dag. På denne dag kan du komme forbi og opleve efterskolen, tale med de andre elever og få en hjemmebagt bolle og et stykke kage. Se hvornår vi næste gang holder Efterskolernes dag.

Efterskolernes aften


Efterskolernes aften minder meget om efterskolernes dag. Her kan du komme og besøge os, og vi vil i løbet af aftenen blandt andet vise dig nogle af alle de linjefag, du kan vælge hos os. Se hvornår vi næste gang holder efterskolernes aften.

Ledige pladser


Hvis du allerede nu ved, at du vil gå på Nørre Åby Efterskole, så er det bare med at tilmelde dig. Vi glæder os til at modtage din indmelding. Her kan du tjekke, om der er ledige pladser.

Bestil brochure


Den rammer jeres postkasse indenfor få dage – om posten vil det. I vores brochure kan du få en god fornemmelse for, hvad det vil sige at gå på Nørre Åby Efterskole. Det er naturligvis 100% uforpligtende. Bestil brochuren her.