Det hele starter med et besøg, en hyggelig snak og en rundvisning.


Før du udfylder din indmeldelse, vil vi rigtig gerne snakke med dig. Det er en stor beslutning, og vi har så mange ting, vi gerne vil fortælle dig og vise dig. Derfor skal du booke et besøg sammen med dine forældre som det allerførste.

Kom og besøg os først


Vi er vilde med at få besøg her på skolen. Og vi vil rigtigt gerne have, at du kommer og besøger os, før du udfylder din indmeldelse og bliver optaget. Når du kommer på besøg, vil det kun være dig og dine forældre, der er på besøg. Det giver os god tid. Ring og aftal tidspunkt for dit besøg hos vores søde sekretærer på telefonnummer 64421121.

Derudover er I selvfølgelig også velkomne til at komme og besøge os til Efterskolernes dag og Efterskolernes aften.

Ring og bestil rundvisning

Sådan foregår et typisk besøg


Et par af eleverne vil vise dig rundt, og du har mulighed for at spørge dem om alt det, du har lyst til. Du vil også komme til at tale med en lærer, der giver dig og dine forældre grundig information om skolen og vores dagligdag her. Vi elsker de her besøg og glæder os så meget til at se dig og dine forældre.

Indmeldelse


Efter besøget beslutter du dig for, om du gerne vil være efterskoleelev her hos os. Vil du gerne det, udfylder du ansøgningsblanketten, som vi har givet dig med hjem, da du besøgte os. Herefter sender du ansøgningsblanketten til os og betaler indmeldelsesgebyret . Når du har fået vores skriftlige bekræftelse, er du indmeldt.