Det hele starter med et besøg, en hyggelig snak og en rundvisning.


Før du udfylder din indmeldelse, vil vi rigtig gerne snakke med dig. Det er en stor beslutning, og vi har så mange ting, vi gerne vil fortælle dig og vise dig. Derfor skal du booke et besøg sammen med dine forældre som det allerførste.

Kom på rundvisning med Kåre og Nanna


I bunden af videoen kan I følge med hvor I besøget I er.

Praktiske ting at vide


I kan beregne hvad et år på NÅE koster. Prisen afhænger af årsindkomsten to år tilbage, samt antallet af hjemmeboende børn under 18.

Hvis I er usikre på om der er en plads, så kan I se det herinde. Ved venteliste, så fortvivl ikke – der kan komme en plads senere, det er faktisk ikke så usædvanligt som det lyder, da nogle elever bliver skrevet op meget tidlig.

Vores ugeplan kan findes herinde. Bare rolig vi skal nok forklare om hvordan det fungerer. Det er ifølge vores elever Danmarks bedste skoleskema, men vi må nok også erkende at det er en smule kompliceret.

Valg- og linjefag kan ses her. Udbuddet og placeringen af fagene kan ændre sig lidt fra år til år, men er i store træk uændrede.

Hvis I har spørgsmål, bliver forsinket eller lignende vil vi meget gerne have besked på 6442 1121.

Vi glæder os til at vise jer rundt!

Hvordan et besøg foregår


Når I ankommer til skolen vil I blive budt velkommen af en lærer og to elever. I starter med en rundvisning hvor elever vil forklare om stort og småt ved efterskolelivet. Rundvisningen tager ca. 30-60 minutter. Spørg endelig løs!

Efter rundvisningen vil I blive budt indenfor på kontoret til hjemmebag fra køkkenet. Her vil en lærer vil fortælle endnu mere om vores skole. Hvis der er nogle spørgsmål, som I ikke har fået besvaret på rundvisningen, er her chancen for at få samlet op.

Når I har besøgt vores skole beslutter I jer for, om vi er det rigtige match – I kan så udfylde vores ansøgningsblanket. Når vi har modtaget indmeldelsen sender vi et girokort på indmeldsesgebyret og vi bekræfter optagelsen.

Så er der kun tilbage at glæde sig til det bedste år!

Tag en virtual rundvisning på vores skole


Kom og besøg os


Vi er vilde med at få besøg her på skolen. Og vi vil rigtigt gerne have, at du kommer og besøger os, før du udfylder din indmeldelse og bliver optaget. Når du kommer på besøg, vil det kun være dig og dine forældre, der er på besøg. Det giver os god tid. Ring og aftal tidspunkt for dit besøg hos vores søde sekretærer på telefonnummer 64421121.

Derudover er I selvfølgelig også velkomne til at komme og besøge os til Efterskolernes dag og Efterskolernes aften.

Ring og bestil rundvisning