Ring eller skriv til os. Vi sidder klar til at høre fra dig og glæder os til det.


Vi er vilde med at tage telefonen, så ring endelig, uanset om du sidder med et praktisk spørgsmål eller bare gerne vil høre mere om Nørre Åby Efterskole. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig og sidder klar til at hjælpe det bedste, vi kan.

Vores kontaktinformationer


Vi ved, at det her med at vælge efterskole er en kæmpe stor beslutning. Vi er her for jer og vil meget gerne hjælpe jer bedst muligt. Vi elsker at få mails, så skynd jer at skrive til os, og så vil vi med glæde svare på jeres spørgsmål.

Nørre Åby Efterskole
Olaf Nielsensvej 7
5580 Nørre Åby

Kontor: 64 42 11 21

Email: naae@naae.dk

I er også meget velkomne til at komme på et besøg, få en rundvisning og en hyggelig snak. En guidet tur rundt på skolen og områderne vil helt sikkert give jer en god fornemmelse af vores dejlige efterskole. Vore søde elever og rare lærere står klar til at svare på store som små spørgsmål. Giv os et kald, og lad os aftale en dag i fællesskab.

Smid en besked i vores postkasse lige her  Kontorets åbningstider


  Efterskolen er altid åben, og vores e-mail holder aldrig fri, så I kan altid komme i kontakt med os. Vores søde sekretærer holder kontoret åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 15.00, og i det tidsrum kan I altid få direkte fat i os. Ring, skriv, eller kig forbi - det vil vi glæde os til.

  Det er os, der svarer dig, når du ringer


  Ring gerne til os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget. Vi glæder os til at tage en snak med dig og svarer fluks telefonen, når du ringer i vores kontortid. Sommetider kan du endda være heldig at få fat i en af os uden for kontorets åbningstider - så grib bare knoglen. Vi tales ved.

  Vagttelefon


  Som forældre kan I altid få kontakt til os i akutte situationer - også udenfor kontorets åbningstider. Ring på 6442 1121, så vil I komme til at tale med dagens søde vagtlærer, der altid kan hjælpe jer videre.

  Sådan finder du os


  Vi har den helt perfekte beliggenhed lige midt i Danmark, og det er nemt at komme hertil. Vi er placeret i Nørre Åby, som ligger blot små 5 minutter fra den fynske motorvej. Det er også let at komme hertil med tog, og der er løbende afgange til Odense, Jylland og Sjælland.