Fordi et år på efterskole i 10. klasse er en oplevelse for livet.


Hvis du vil have et fedt år med gode kammeratskaber, faglige udfordringer og en anderledes hverdag, skal du vælge 10. klasse på Nørre Åby Efterskole.

10. klasse på efterskole gør dig mere klar til resten af livet


På efterskole vil du opleve at gå sammen med andre elever, som vil skolelivet og det sociale. 10. klasse på efterskole giver dig oplevelser i bagagen og venner for livet. Året på efterskole vil gøre dig mere klar til resten af livet og de valg, du skal træffe fremover.

Bare kom, som du er - det gør vi også


På Nørre Åby Efterskole hylder vi forskelligheden. Som elev behøver du altså derfor ikke at have et særligt talent for at være en del af fællesskabet her. Vi er allerede vilde med dig. Og er du ærlig, imødekommende og rar at være sammen med, har du alt, der skal til for at være en perfekt efterskoleelev.

Hvorfor efterskole i 10. klasse?


Måske føler du dig endnu ikke helt klar til gymnasium, handelsskole, læreplads osv. Måske har du lyst til virkelig at prøve kræfter med drama, musik, dans, fodbold, kunst, medie, forfatterlinjen eller et af vores andre spændende valgfag. Måske har du hørt en masse godt om det at gå på efterskole og har også selv lyst til at få et uforglemmeligt år. Måske har du bare brug for at blive set i et nyt lys og være sammen med venner, der tager dig, som du er. Alle grundene er gode grunde til at vælge et efterskoleår i 10. klasse.

Faglige muligheder i 10. klasse på efterskole


Vores skoleskema er anderledes. For sådan kan vi lide det. I hverdagen følger du din klasse og har formiddagstimer sammen med dem. I alle andre sammenhænge er eleverne opdelt på tværs af klassetrin og således også en del af et samlet fællesskab.

Som elev i 10. klasse vil du have de fem kernefag: dansk, matematik, fysik/kemi, engelsk og tysk.  Det er dog muligt at fravælge enten fysik/kemi eller tysk og i stedet for modtage undervisning i faget kreativ formiddag eller blive elev på skolens forfatterlinje. For at kunne fravælge tysk eller fysik/kemi i 10. klasse, skal du have haft det andet fag i 3 år.

Nysgerrig på et år på efterskole i 10. klasse?


Hvis du er interesseret i at gå på efterskole i 10. klasse, kan du læse meget mere om vores liniefag, om hvorfor du lige skal vælge vores efterskole, om hvad for noget mad vi spiser, om dine faglige muligheder eller se, hvordan du bliver elev på Nørre Åby Efterskole.