Du kan sagtens starte på efterskole i 9. klasse hos os på Nørre Åby Efterskole.


Efterskole i 9. klasse er lige noget for dig, hvis du vil have et fedt år med faglighed, oplevelser og blive bedre til det, du brænder for. Du behøver ikke at vente til 10. klasse, hvis du allerede er klar og kan starte i 9. klasse på Nørre Åby Efterskole.

9. klasse på efterskole er som at rejse


På efterskole vil du opleve at gå sammen med andre elever, som vil skolelivet og det sociale. At starte på efterskole er på mange måder som at træde ind i en hel ny verden. Det er en rejse ud i det ukendte, men også en rejse ind i et trygt, lille samfund, hvor vi alle har ansvar for hinanden. Denne rejse kan du allerede starte i 9. klasse hos os.

Det er et fælles projekt at skabe et fantastisk efterskoleår


På skolen kaster vi os ofte ud i skøre projekter og giver gerne plads til nye sjove indfald. Sammen får vi skabt de bedst tænkelige rammer – men det er primært dig, der skal fylde dem ud. Vi sætter sejlet, du sætter kursen. Vi er allerede vilde med din personlighed. Og er du ærlig, imødekommende og rar at være sammen med, har du alt, der skal til for at være en perfekt efterskoleelev.

Faglige muligheder i 9.klasse på efterskole


Vores efterskole 9. klasse adskiller sig ikke meget fra det at gå på efterskole i 10. klasse. I hverdagen følger du din klasse og har formiddagstimer sammen med dem. I alle andre sammenhænge er I opdelt på tværs af klassetrin og således også en del af et samlet fællesskab. I 9. klasse kan du altså derfor vælge nøjagtig de samme linjefag, som eleverne i 10. klasse kan.

Den eneste forskel på efterskole 9. klasse og 10. klasse er, at du modtager undervisning i biologi, kristendomskundskab, geografi, samfundsfag og historie. Og så er det et krav, at du har haft tysk og fysik/kemi i mindst to år for at bliver optaget i 9. klasse på Nørre Åby Efterskole.

Nysgerrig på et år på efterskole i 9. klasse?


Hvis du er interesseret i at gå på efterskole i 9. klasse, kan du læse meget mere om vores liniefag, om hvorfor du lige skal vælge vores efterskole, om hvad for noget mad vi spiser, om dine faglige muligheder eller se, hvordan du bliver elev på Nørre Åby Efterskole.