Leder du efter en danseefterskole? Showdance, Hip Hop, Jazz, Funk, Ballet, Girly style - show og performance. Vi har det hele!


Hvis du har lyst, kan du danse dig igennem dit efterskoleår hos os. Vores linjefag byder på alt inden for dans og performance. Her kan du prøve kræfter med nye dansegenrer fyldt med mange forskellige koreografier, uanset hvilket niveau du er på.

Vil du gerne blive bedre til at danse, lære nye koreografier og prøve nye stilarter? Hos os er der plads til alle uanset dit danseniveau.


På NÅE tilbyder vi en masse forskellig dans i løbet af året, så du kan prøve kræfter med lige det, du kan lide. Vi har mange forskellige forløb der både egner sig til begynder og øvede dansere - vi har plads til alle uanset dit danseniveau. Hos os kan du danse dig igennem dit efterskoleår og prøve kræfter med blandt andet disse dansestilarter: Hip Hop, House, Girly Style, High Heels, Latin Dance, Standart Dans, Ballet, Jazz, Contemporary, Showdance, og Cheerleading.
Undervisningen foregår i vores store, flotte dansesal, hvor vi i løbet af en dansetime arbejder med opvarmning, styrketræning, teknik over gulv, koreografisk læring, pararbejde, gruppearbejde, udstrækning og smidighedstræning.
Hvis du er klar på at lære en masse nyt og få sved på panden, så sørger vi for det bliver et fedt og dansende efterskoleår.

Showdans, glitter og julestemning - årets store juleshow er en kæmpe fest


Som noget nyt på NÅE har vi skabt Årets Store Juleshow! Det er blevet en kæmpe succes og et forløb, du også kan vælge som en del af dit efterskoleår. På bare to måneder skaber vi et festligt juleshow og her træner vi en masse forskellige koreografier inden for forskellige klassiske dansegenrer, og alt sammen til julemusik. I dette forløb arbejder vi med jazz, showdance, contemporary og pardans. Juleshowet er en kæmpe fest, hvor vi arbejder sammen med NÅE’s kor som også er en del af showet!
Vi forvandler hele dansesalen til et Christmas Winter Wonderland med lys, sang, dans og flotte kostumer, hvor alle jeres forældre bliver inviteret.

Elsker du at optræde og vil du gerne udfordre dig selv? Så er Performance holdet, 'NÅE Dance Crew' lige noget for dig


Performanceholdet er til dig, der gerne vil dygtiggøre dig og blive endnu bedre performer og danser. Performanceholdet er for alle uanset niveau eller tidligere erfaring - men vi forventer, at du er klar til at udfordre dig selv og tør give noget af dig selv, når du står på scenen. Performanceholdet er et intensivt forløb. Her bliver duu en del af hold, hvor i sammen skal ud at optræde og deltage i konkurrencer til foråret. På dette hold arbejder vi primært med street genren og dykker ned i Hip Hop’ens historie. Vi træner alt fra Old School, New School, Girly Style, Funk og House.
Man skal ikke til audition eller udtagelse for at komme på holdet! Holdet er for alle! Som noget af det første på året har man mulighed for at deltage i en introaften og en workshop, hvor man kan hører mere om holdet og de konkurrencer, man skal til.
NÅE Dance Crew har eksisteret siden 2012 og er et fedt hold med masser af tempo, og det er dig, der er med til at skabe holdet!

Årets forestilling på NÅE er fyldt med dans og performance


Hvert år laver vi en stor forestilling på skolen, som er fyldt med elever, der brænder for teater, dans, sang og musik. Og det kan du også blive en del af! Vil du gerne prøve kræfter med at stå på scenen, så er frontstage-holdet lige noget for dig! Her har vi roller, der passer til lige det, du gerne vil. Vi skriver selv manuskriptet og alle rollerne, så vi har roller med meget dans og lidt drama, eller med meget dans, drama og sang, eller med meget musik, lidt drama og sang. Vi har det hele. Al koreografi, der bliver skabt til forestillingen er med til at binde forestillingen sammen, og her arbejder vi med mange forskellige dansegenrer afhængig af hvilken forestilling, der bliver lavet. Det er et intenst og lærerigt forløb, hvor vi knokler ekstra meget i de sidste uger op til forestillingen. Det er en kæmpe produktion med kostumer, hår, make-up, lyd og lys - det er en kæmpe fest at være en del af et stort hold, der arbejder sammen på scenen.