Leder du efter en danseefterskole? Funky moves, hiphop, teaterdans og fede koreografier. Vi har det hele.


Hvis du har lyst, kan du danse dig igennem dit efterskoleår hos os. Vores linjefag er pakket med bevægelse og dans til fede rytmer. Seje koreografier. Og udfordringer på alle niveauer.

Forbered dig på et svedigt og udfordrende linjefag


Vi har forløb, der matcher alle. Spørgsmålet er blot, hvad du brænder for? Er det de fede rytmer og koreografier, eller elsker du at arbejde med smidighed, styrke og bevægelser? Måske det hele? Ligegyldigt hvad har vi på det her linjefag et forløb, der passer til dig.

Vær klar til udvikling og eksperimenter


Dans lever og udvikler sig. Det samme gør du og de andre. Derfor er linjefaget også en levende størrelse, der udvikler sig. Vi eksperimenterer med nye genrer og følger med. Hvert elevhold er forskellig fra det forrige. Det gælder også for dig og din årgang, når du starter her. Derfor er vores dansehold også i konstant bevægelse. Men en ting er sikker: Der er plads til alle og helt sikker til dig, hvis du elsker at danse.

Her er nogle af de forløb, vi har prøvet. Flere af dem gentager vi. Det afhænger meget af dig og de andre, der skal danse sammen på efterskolen.

Funky moves og bevægelser


Vi er ret funky her på Nørre Åby Efterskole. Eller det er vores dansehold i hvert fald. På linjefaget her er du garanteret fede koreografier og udfordring.
Du lærer grundteknikkerne og forbedrer din kropsbevidsthed. Vores koreografier er krydret med fede moves fra mange forskellige stilarter. Vi bruger det nyeste musik eller måske fede retrosange, fra da dine forældre var unge. I nogle perioder arbejder vi fokuseret og benhårdt frem imod et show, andre gange træner vi bare for at bevæge os - og fordi vi ikke kan lade være.

Teaterdans


I forbindelse med vores årlige forestilling, har vi også et danseforløb. Her tager vi udgangspunkt i forestillingen og laver vores koreografi i samarbejde med linjefagene drama og musik. Det er et intenst og lærerigt forløb, hvor vi knokler ekstra meget på i de sidste uger op til forestillingen. Hvis du elsker performancedelen af dans, er det her forløb perfekt til dig. Alt bliver sat i spil: kostumer, make-up, lyst, lyd og selvfølgelig koreografien.

HHC - Hip Hop Crew


Vi ved det. Nogle har bare H hiphop flydende i blodet. Hvis det er dig, er Hip Hop Crew perfekt til dig. Vi deltager i Kaufmann Cup, Hip-Hop International og DM i dans for efterskoler. Og ja, det betyder, at du skal være klar på at arbejde intensivt med koreografierne og lægge ekstra timer til. Alt skal spille 100% inden konkurrencerne.

Vi afholder en workshop for alle, der gerne vil med på Hip Hop Crew. Efter workshoppen vælger vi holdet ved udtagelse. Og så hyrer vi en træner udefra. For at give holdet det allerbedste. Som deltager får du en oplevelse uden sammenligning, udvikling af din dans og et stærkt sammenhold med de andre på holdet. Du vil mærke på egen krop, at vi med hårdt arbejde og vilje kan være på med et højt niveau blandt de allerbedste.