Godt, du er her. Vi får nemlig brug for lige præcis dig på Nørre Åby Efterskole.


Vi mener det, når vi kalder vores efterskole “anderledes”. Fordi det er den. Og du vil være med til at gøre Nørre Åby Efterskole til lige præcis vores efterskole, når du starter her. Derfor får vi brug for dig.

En efterskole fyldt med personlighed og plads til alle i fællesskabet


Det er slet ikke så tosset, det her. Altså, at du lige nu forbereder dig på et år på efterskole. Og det er ekstra dejligt, at du lige nu sidder og læser om Nørre Åby Efterskole. Fordi vi har brug for dig på vores efterskole. Nørre Åby Efterskole er nemlig sådan en efterskole, vi bedst kan beskrives ud fra summen af alle de elever og lærere, der udgør hverdagen på skolen. Det vil sige, at den her efterskole lynhurtigt bliver din efterskole. Og det glæder vi os til.

Men før du er klar til at starte her hos os på Nørre Åby Efterskole, har du brug for at lære os lidt bedre at kende. Det er derfor, vi har lavet dette website til dig. Vi har samlet alt det praktiske omkring økonomi, regler, undervisning og meget andet her på websitet til dig og dine forældre. Og mangler du noget information eller har spørgsmål, skal du endelig bare ringe til vores søde sekretærer.

Det handler om dit fokus i løbet af efterskoleåret


Du vil hurtigt komme til at fornemme, at her er højt til loftet og plads til alle. Faktisk er det noget af det, vi gør en dyd ud af. Din personlighed vil i høj grad komme til at præge efterskoleåret, og sådan kan vi lide det. Dig og alle de andre 119 elever. Vores efterskole blomstrer og gror på grund af de forskellige personligheder, der udgør en del af vores hverdag. Og fordi vi hylder forskellighed, har vi heller ikke en særlig linje, der overskygger de andre.  Vi er for eksempel ikke kun en idrætsefterskole, en dramaefterskole eller lignende – eller rettere, vi er meget mere end det. Vi er både en idrætsefterskole, en fodboldefterskole, en dramaefterskole, en musikefterskole, en danseefterskole, en designerefterskole, en kunstefterskole, en forfatterefterskole og en medie/animationsefterskole. Det er dit efterskoleår, og vi vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af det.

Det kan lade sig gøre, fordi vi har vores populære linjefag og helt unikke kombinationsmuligheder. Det betyder, at du kan vælge samme linjefag hele året eller kombinere forskellige interesser og prøve nye linjefag fire gange i løbet af dit efterskoleår hos os.