Fordi dit værelse er mere end bare et sted at sove. Det ved vi.


Dit værelse på efterskolen er mere end bare at sted at sove i. Det er også et rum, hvor du finder ro efter en dag med mange mennesker og oplevelser. Og det er et helt specielt hyggeligt sted at være, når du går på efterskole.

To og to


Hos os bor alle på to personers værelser. Det giver lige præcis den ro og den hygge, vi mener, du og de andre elever har har brug for. Længere nede på siden her kan du se nogle af værelserne hos os.

Nogle af vores værelsesgangene er enten rene pigegange eller rene drengegange. Mens andre værelsesgange er blandet pige- og drengegange. Den sammensætning fungerer rigtigt godt. På de blandede pige- og drengegange er der selvfølgelig seperate bade- og toiletforhold.

Tag et kig indenfor


Her kan du se nogle af værelserne på efterskolen. Og ja, der er virkelig flot ryddet op. Det synes vi også. Måske lidt pænere end normalt. Billederne her blev taget en torsdag, hvor vi altid har hovedrengøring. Så bare rolig, sådan her ser der ikke altid ud - og det er vi egentlig også helt ok med.

Kom med på en hurtig Tour De Efterskole Chambre


Værelserne er fordelt på syv forskellige gange. Og hver gang har sin helt egen karakter og charme. Det er sådan noget, du skal opleve. Og så skal du selv være med til at skabe den unikke stemning på din værelsesgang, når det bliver din tur.

Kongebroen

Kongebroen er en pigegang med elleve værelser. På Kongebroen har pigerne mulighed for at hygge sammen i deres egen opholdsstue.

Hindsgavl

Hindsgavl er en pigegang med elleve værelser. Pigerne på Hindsgavl, der har et lækkert fællesrum, bor lidt længere væk end de andre, hvilket giver mulighed for lidt mere fred og ro.

Lyngsbo

Lyngsbo ligger lige ved spisesalen og er en gang med fire værelser. Fordi der kun er fire værelser på denne gang, kommer du til at kende de andre rigtig godt.

Vartov

Vartov er en blandet pige og drengegang med otte værelser. Vartov er bygget i 2011.

Udby

Udby er en blandet pige og drengegang med otte værelser. Udby er bygget i 2014.

Båring

Båring ligger lige ved det populære opholdsrum, “Dan Turell”, og er en større værelsesgang med tretten værelser.

Føns

Føns er en drengegang, der ligger centralt i skolens hjerte lige ved siden af lærerværelset og har syv værelser.