Når vi siger, at Nørre Åby Efterskole er en anderledes efterskole, så mener vi det.


Du vil med det samme mærke den gode stemning, når du træder ind hos os. Og det glæder vi os til, at du gør. Men indtil da vil vi gerne give dig 2x5 grunde til, at vi er anderledes end alle andre efterskoler i Danmark. Og husk så, at du altid er velkommen til at komme og besøge os og opleve det selv.

5 seriøse grunde til, at vi er anderledes end de andre efterskoler


  1. Du har kun to boglige fag hver uge hos os. Sådan lærer du mest muligt i løbet af dit år på efterskole. Dit skoleskema vil stadig have det samme antal timer som et normalt skoleskema – vi har bare valgt kun at have to boglige fag hver uge.
  2. Du kan vælge mellem ti forskellige linjefag. Det betyder, at du kan skabe dig lige præcis det efterskoleår, som du drømmer om. Det er en fantastisk mulighed for dig (eller faktisk ti fantastiske linjefagsmuligheder), synes vi.
  3. Du kan skifte linjefag fire gange om året. På den måde kan du skabe dig én linje hele året og have fuld fokus på det, du brænder for – eller, du kan prøve en masse af og udfordre dig selv på nye områder. Det er helt op til dig.
  4. Du har to forskellige linjefag hver uge. Det giver dig mulighed for at fordybe dig i dine linjefag og forbedre dig selv hurtigere, end hvis du kun havde et par timer om ugen.
  5. Du har verdens bedste lærere. Uden omsvøb. På Nørre Åby Efterskole møder du et hold af lærere, der har hovedet fyldt med skøre ideer og efterskolelivet helt inde i hjertet.

5 underlige grunde til, at vi er anderledes end de andre efterskoler


  1. Vi elsker at gøre tingene anderledes og finder på de underligste ting sammen med dig og de andre. Det er måske det, der gør os til en anderledes efterskole. Kom på besøg og hør lidt om, hvad vi har fundet på.
  2. Bente laver god mad. Ja, vi ved det godt. Det vil alle påstå. Men seriøst, vent til du har smagt vores køkkenleder Bentes mad.
  3. Vi slår verdensrekorder jævnligt. Og vil du være med til at sætte en ny verdensrekord eller bare en rekord på efterskolen, så giv den gerne gas. Mange af vores rekorder her på skolen er også verdensrekorder. Indrømmet, de er også lidt anderledes…
  4. Vi kender hinanden. Nørre Åby Efterskole er en lille efterskole med kun 120 elever. Det giver en rar og tryg hverdag, hvor vi alle kender hinanden.
  5. Nå ja, vi har uden tvivl Danmarks bedste efterskoleelever. Bare spørg de gamle elever.

Det her er vores 2x5 grunde til, at vi er anderledes end alle andre efterskoler i Danmark.


Vi kan sagtens diske op med mange flere, men vi vil meget hellere vise dig det.
Du er velkommen til at kontakte vores søde sekretærer og komme på besøg hos os.