Vi passer på hinanden og på dig.Derfor har vi regler.


Det handler allermest om tryghed. Og også om sammenhold, fællesskab og tillid. Det er derfor, vi har regler. For at passe på hinanden og på dig.

Når alting er helt nyt for dig


Reglerne på Nørre Åby Efterskole er lavet for at hjælpe dig og de andre med at få et godt sammenhold og skabe tryghed omkring jer. Vi har ikke særligt mange regler, men dem, vi har, har vi skabt for at lave rum til alle med respekt for den enkelte. Og det hjælper dig med hurtigt at finde ind i din nye rutine og livet som efterskoleelev her hos os.

De 5 vigtigste regler på Nørre Åby Efterskole


De her regler er så vigtige for os, at du risikerer bortvisning, hvis du overtræder dem

  1. Du skal opføre dig, så du er rar at være sammen med
  2. Du skal være ærlig overfor dig selv og andre
  3. Du skal være ikke-ryger (e-cigaretter, snus og andre nikotinprodukter er heller ikke tilladt)
  4. Der er mødepligt til timer, fællesarrangementer og måltider – du skal møde forberedt til timerne
  5. Indtagelse eller opbevaring af alkohol, hash og andre rusmidler samt seksuel samkvem er ikke tilladt.

Du har sikkert regnet den ud, men de love, der gælder for resten af samfundet, gælder også her på Nørre Åby Efterskole.

Praktiske regler


Når du starter på efterskole, bliver du en del af et stærkt fællesskab. Vores fællesskab. Og for at få det hele til at fungere og glide let, har vi nogle praktiske regler. Du ved, sådan noget med sengetider, stilletimer, lektiehjælp og tilladelse til at tage væk fra skolen. Det kan være svært at huske det hele de første par dage. Det er helt i orden. Men der går ikke lang tid, før du tager det hele som en selvfølge.

Du er selv ansvarlig for tiden


Det her kan være nyt for mange. Og måske også for dig. Vi har ikke en klokke, der ringer på noget som helst tidspunkt. Det er fordi, du selv skal holde øje med tiden. Og fordi du selv er ansvarlig for at komme til tiden. Det klarer du let. Og for at hjælpe dig har vi sørget for, at der hænger mange ure rundt omkring på skolen.