Mød de voksne på Nørre Åby Efterskole.


For os er det her meget mere end bare et job. Vi er efterskolefolk. Og det betyder, at vi er sammen med dig og de andre, fra I står op, til I går i seng. Vi er sammen, når vi sejrer. Og vi er sammen, når det er svært. Vi er der for dig og de andre. Og det elsker vi.

Kåre Bering Bauer, forstander


Er skolens forstander og har levet det meste af sit liv i efterskoleverdenen. Underviser i fodbold og har taget flere DBU kurser. Kåre er stor OB fan og er næsten altid at finde på Odense Stadion, når der er hjemmekamp.

Kåre Bering Bauer

Pierre Dahl, viceforstander


Tager sig af skolens IT og blandt andet også det her website. Underviser i matematik, fysik/kemi og psykologi. Har i 7 år ikke tabt et parti skak på skolen (trods utallige elevers forsøg herpå).

Pierre

Alex Buchwald, lærer


Underviser i tysk og radio.
Og det giver også mening. Alex har været tysker i over 30 år og radiovært i mere end 15 år. Han har en deal med eleverne: Hver gang de ser ham bide negle, skal han spise en lakrids. Der findes ikke en værre straf for Alex.

Alex

Anders Dirksen, lærer


Underviser i engelsk og musik.
Anders har har spillet guitar i over 20 år og spillet i flere forskellige bands - både kopimusik og egne numre. Derudover elsker Anders at filosofere over livets små og store finurligheder.

Anders Dirksen

Charlotte Maria Højgaard, lærer


Underviser i dansk, tysk og musik.
I musikfagene underviser Charlotte primært i forløbet omkring årets forestilling. Charlotte er også en af efterskolens vejledere.

Charlotte

Hanne Carstens, lærer


Underviser i kreative fag.
Hanne er vild med at skabe unika ting. På skolen arbejder Hanne mest med design af tøj og smykker. Hanne varetager også vejledning af elever i forbindelse med ansøgning til valg af ungdomsuddannelse.

Hanne

Karen Luise Hagelsø, Lærer


Underviser i kreativ linie, dansk, engelsk, kristendom og tysk.
Karen Luise har siden 2005 malet og udstillet egne værker. Nogle af værkerne kan ses på Karen Luises hjemmeside: www.karenluise.dk

Karen-Luise

Keld Bøgelund Rising Nielsen, lærer


Underviser i fysik/kemi og Film og Animation.
Keld er flittig bruger af den korrekte beklædning i faget fysik/kemi: en hvid kittel.

Keld

Lasse Bo Bahrt, lærer


Underviser i matematik, fysik/kemi, engelsk, fodbold og Photoshop.
Lasse har en lidenskab for computer, sport og ikke mindst snacks. Et af Lasses utallige øgenavne er derfor også Mr. Snack.

Lasse

Laura Kronborg Kruse, lærer


Underviser i matematik, fysik/kemi, tysk og boldfag.
Når Laura ikke er på skolen, kan du sikkert finde hende derhjemme i hønsegården. Laura har ret mange høns og bor i Nørre Åby med sin mand, der arbejder i chokoladebranchen.

Laura

Louise Bering Bauer, lærer


Underviser i kreativ linie, psykologi og engelsk.
Louise kigger til de syge hver formiddag og sørger for, at de har det godt. Derudover sørger hun for i samarbejde med pedellerne, at skolen er pæn og i udvikling både inde og ude.

Louise

Mads Nørskov Rasmussen, lærer


Underviser i forfatterværksted, filosofi, fodbold, dansk, engelsk og tysk.
Har udgivet romanerne “Mono” og “Til dem af jer der kender Ricardo”. Mads er kendt for sin fantastiske chai te, der hygges om sammen med eleverne om aftenen.

Mads

Maria Brødslev Kolding, lærer


Geografi og danselærer.
Brænder for contemporary hip hop og moderne dans. Har en danseuddannelse og flere kurser bag sig.

Maria

Martin Langebjerg Madsen, lærer


Underviser i engelsk, dansk, historie og samfundsfag.
Underviser i liniefagene boksetræning, crossfit, løb, fodbold og fysisk træning.
Har gennemført flere hel- og halvmaratons.

Martin

Matilde Klarskov Larsen, lærer


Underviser i dansk, tysk, friluftsliv og psykologi.
Bruger en stor del af sin fritid på sine islandske heste.

Matilde

Signe Orthmann Andersen, lærer


Underviser i matematik og drama.
Signes store interesse er NÅEs store teaterforestilling. Nå ja, og så er der altid sang, hvor Signe går (psst….udfordring: Signe kan finde en sang til enhver lejlighed).

Signe

Bente Nielsen, Køkkenleder


Bente har den store fornøjelse, som uddannet køkkenleder, at stå for skolens køkken. Bente tilrettelægger nogle gode og lærerige arbejdsdage for de seks elever, der er i køkkenet hver uge.

Bente

Dorthe Højlund, køkkenmedarbejder


Dorthe arbejder i køkkenet. Hun er uddannet slagter og sørger for, at det altid er de bedste råvarer, der bliver brugt i vores køkken.

Dorthe

Erik Brunebjerg, bedemand


Erik har været på skolen i 32 år, og da han gik på pension, blev han overtalt til at fortsætte som skolens bedemand. Erik sørger for, at alle vores bede og udendørsområder er så flotte.

Erik

Gitte Nielsen, pedel


Holder i den grad skolen pæn og ren. Hjælper både i køkkenet og med at vedligeholde skolen.

Gitte

Jan Brunebjerg, pedel


Hvis vasken er stoppet, eller der er andre problemer, så er det Jan, du skal gå til. Har også været med til at bygge mange af de ting, vi har på skolen.

Jan

Karen Rønn Hansen, sekretær


Hvis du har spørgsmål til optagelse, indmeldelse eller andet administrativt, har Karen styr på det. Karen hjælper også elever, lærere og forældre med alt lige fra plasticlommer og trøstende ord til en varm kop kaffe.
Bonusinfo om Karen: går desuden gerne en tur på hænder, hvis situationen lige kræver dette.

Karen

Lene Knudsen, sekretær


Når du ringer til skolen, er det som regel Lene, du får i røret. Lene ved alt det, der er værd at vide om tilskudsregler og optagelse. Og så er Lene desuden en "reservemor" for mange af skolens elever.

Lene

Marianne Ditlevsen, køkkenmedarbejder


Marianne er ret populær for sine utroligt lækre kager og smørrebrød. Marianne er med til at producere velsmagende mad til elever og lærere på efterskolen.

Marianne