Vi er en boglig efterskole med høj faglighed og verdens bedste skema.


Hos os ligger dine boglige timer om formiddagen. Og kun om formiddagen. Så du kan fokusere og fordybe dig i bøgerne uden forstyrrelser fra resten af dagens input. Vi ved, at det giver de bedste resultater.

Her er masser af tid til fordybelse, dannelse og læring


Det er ikke en hemmelig opskrift, men vi er alligevel lidt stolte af den. Det her med kun at have de boglige timer om formiddagen. For det virker bare. Det giver ro til fordybelse og mulighed for at lære tingene bedre. Meget bedre end at have et stort virvar af timer i løbet af en hel skoledag. Nej, vi holder tingene simple og de boglige fag om formiddagen her på efterskolen.

Dansk, matematik og engelsk er obligatorisk for alle


I 10. klasse skal du have dansk, matematik og engelsk. Som elev i 10. klasse kan du fravælge enten tysk eller fysik og i stedet vælge kreativ linje eller forfatterlinje.

Et anderledes skoleskema


Vi har fundet på noget smart. Du vil komme til at elske det. Det er vores anderledes skoleskema, vi taler om her. Her har du kun to boglige fag om ugen og kun fra klokken 8.20 til 12.15.

En uge kan du for eksempel have dansk og engelsk om formiddagen. Og ikke andre fag end de to. Skemaet ruller så næste uge, hvor du får to nye fag - måske matematik og fysik/kemi. Skoleskemaet ruller på den måde hele skoleåret rundt. Du vil komme til at elske det. Og nej, du får ikke færre timer end et almindelig skoleskema - de er bare fordelt på vores helt geniale måde her på Nørre Åby Efterskole.