Vi vil gerne lære dig at tale, forstå og i det hele taget bruge det engelske sprog korrekt og uden begrænsninger.


Fordi du har brug for at kunne tale, skrive, læse og ikke mindst forstå engelsk for at kunne begå dig i samfundet. Det vil vi gerne lære dig.

Fordi du sagtens kan blive endnu bedre til engelsk


Det handler ikke altid kun om at kunne forstå engelsk. For det regner vi med, at du er rimelig skrap til. Ellers hjælper vi dig. Det handler lige så meget om at udvikle dine sproglige færdigheder, så du har et korrekt sprog med et stort ordforråd.

Grammatik og skæv undervisning klæder dig på


Det er ret vigtigt, at du kan de allermest basale grammatikregler på engelsk. Det klæder dig på til at lære nyt, orientere dig og indgå i interessante samtaler på internationalt niveau. Og nå ja, så er du klar til din videre uddannelse.

Din undervisning i engelsk her på efterskolen foregår både som klasseundervisning, individuelt, i par eller i grupper. Vi arbejder med projekter og fremlæggelser. Det er også ret vigtigt for os, at undervisningen af og til gerne må være sjov og skæv, så længe det bare giver mening.

IT og engelsk


Selvfølgelig bruger vi også IT i engelsk og særligt i forbindelse med projekter og den skriftlige del. Du vil også komme til at lave præsentationer på engelsk, så du er helt klar til den mundtlige eksamen. Vi har licens til både ordbogen.com og grammatip.com, som du får fri adgang til som elev hos os.