Vi kan ikke rejse i tid. Eller kan vi? Her er faget, der med garanti giver dig de fedeste aha-oplevelser.


Vi kan ikke alle være den næste Niels Bohr eller Albert Einstein, men vi garanterer dig for, at du vil finde din indre forsker frem i dette nørdede fag.

Fordi fysik og kemi er et levende, lidt gakket og vildt interessant fag


Som elev på Nørre Åby Efterskole får du lov til at gakke lidt ud, når det kommer til fysik og kemi. Fordi vi brænder for det. Eller rettere sagt: vi brænder for at lære dig det. Vi vil gerne vise dig, at fysik og kemi er et levende, lidt gakket og vildt interessant fag.

God tid til at lære og få svar på alt det svære


Fysik og kemi er ikke alles yndlingsfag. Men det vil vi selvfølgelig gerne ændre på. Det gør vi i vores undervisning her på skolen. Vi gennemgår alle emner grundigt og giver dig tid til at spørge til alt det, du ikke forstår. Og så laver vi forsøg og eksperimenter for, at du kan se en mening med galskaben.

Når det hele bare giver mening og ikke bare er formler og kloge ord


Altså, vi bliver næsten høje af det. På forhånd undskyld for vores begejstring. Men de der øjeblikke, hvor vi ser dine øjne lyse op, fordi det hele bare giver mening. Og hvor er det da fedt, når du for eksempel vil høre endnu mere om orbitalmodellen, molberegninger og Van der Waals kræfter. Det er derfor, vi underviser.

Selvfølgelig er det lidt svært. Men hold nu op, hvor er det sjovt. For fysik og kemi behøver ikke kun at være formler, kloge ord og teori. Det kan også sagtens være sjovt og til tider lidt gakket.