Vores mission er at gøre dig bedre til matematik. Fordi du får brug for det.


Om du har tænkt dig at blive raketforsker eller pædagog, så får du brug for matematik resten af dit liv. Og heldigvis, for matematik er sjovt.

Forbered dig på at blive lige så vild med matematik, som vi er det


Hånden på hjertet, så elsker vi matematik her på Nørre Åby Efterskole. Vi elsker at lære dig trigonometri og andengradsfunktioner. Men vi elsker lige så meget at lære dig at forstå en ligning for første gang. Dit niveau er vores udgangspunkt. Og vi vil bare gøre dig bedre til matematik, mens du er her.

Beskriver verden med tal, bogstaver og former


I matematik beregner og beskriver vi verden ud fra tal, bogstaver og formler. Og vi vil undervisning, så du forstår, hvad matematik går ud på. Så du kan bruge det i den virkelige verden. Og så kan vi godt lide, når det er sjovt og spændende at lære noget nyt. Derfor giver vi plads til fordybelse og større diskussioner i forhold til de matematiske forhold i verden omkring os.

Emnedage og Georg Mohr konkurrence


Forbered dig på at blive opslugt af ét matematisk emne. Undervejs og som forberedelse til prøveform B i 10.klasse har vi to matematik-emnedage. Her bliver der mulighed for at arbejde projektorienteret og problemløsende med dine emner, ligesom vi på denne dag sørger for at komme omkring alle emner fra undervisningen. Fokus på de to emnedage er henholdsvis geometri og spil.

Som noget lidt ekstra deltager vi i gymnasiernes Georg Mohr konkurrence. Det er på meget højt niveau og giver dig en forsmag på, hvad der venter længere fremme i matematikkens verden.