Fordi det er vigtigt at kunne kommunikere med vores naboer mod syd. Og at kunne bestille en currywurst i Berlin.


Tysk er et fedt sprog. Og hvis du ikke er enig, så forbered dig på at blive overbevist - måske på vores udlandstur til Berlin?

Fordi tysk er mere end remser og regler


Ja, selvfølgelig skal du lære nogle tyske remser. Andet ville da være skuffende, ik? Men udover det, så støver vi lige tysk af og smøger ærmerne op.

Vi tror på, at du lærer sproget ved at tale det. Så vi taler tysk. Og vi vil vise dig med glæde, humor, faglighed og fordybelse, at du kan blive meget bedre til det tyske sprog, end du troede var muligt. Bare vent og se (eller hør).

Durch, für, gegen, ohne, wider, um…


Det batter bare at kunne formulere dig nogenlunde grammatisk korrekt. Det giver dig selvtillid og mulighed for at forstå og tale sproget. Og om et hvilket som helst emne. Fordi, hånden på hjertet, vi skal ikke kun bruge tysk til at bestille en currywurst i Berlin.

I løbet af skoleåret kommer du til at arbejde med det skrevne og talte sprog. Vi læser skønlitterære og faglige tekster. Vi ser film og lytter til musik. Og nå ja, så arbejder vi med grammatik, skriver tyske tekster og øver os i at tale om store og små ting, der rører sig i samfundet omkring os. På tysk.