Det var en dejlig dag, og Camilla var lige kommet hjem fra en rejse til Spanien, hvor hun havde været med sin kæreste Mikkel. Det havde været en vidunderlig ferie, og de havde en nyhed, som de ville fortælle senere. Så vi glædede os helt vildt til at høre den store nyhed. Klokken nærmede sig et, og vi skulle til at spise frokost, vi skulle have varm leverpostej med bacon, som Camilla elskede. Da folk næsten var færdige med at spise, rejste Mikkel sig op. ” Nu er vi jo kommet til den tid, hvor vi ville fortælle jer nyheden. Camilla og jeg skal have en lille pige, og det bliver i februar”. Alle ønskede dem tillykke med det lille barn, som nu voksede og voksede i Camillas mave. Alle var så spændte, så de inviterede hele familien til aftensmad, hvor de skulle have grillmad.

Senere på dagen begyndte folk at komme, og de var virkeligt spændte på, hvorfor de var blevet inviteret over til aftensmad med så kort varsel. Men de tænkte det nok bare var for hyggens skyld, for det var længe siden, at de sidst havde været på besøg, eller bare var blevet inviteret over. Så det var de meget glade for. Camilla og hendes far stod lige og dækkede bord, da hendes mor kom og spurgte om de ville med ud og handle til aftensmaden, for det havde de ikke fået gjort endnu. Så hende og hendes far kørte ud for at kigge på det. De startede i fakta, hvor de næsten fik købt det hele. Men de manglede stadig noget af det, som de skulle bruge. Så de besluttede sig at køre videre, så de kunne få købt det sidste. Hendes far smilte til hende og spurgte hvor lang inde i graviteten hun var, og hun svarede, at hun var i tredje måned, så det var derfor hun havde fået lidt mere på maven. Hendes far grinede. Da de kom over til den næste brugs, var der ikke plads på parkerings pladsen, så de kørte over på den anden side af vejen ved en nedlagt bygning, og parkerede bilen.

Da de havde været inde efter de sidste ting, gik de og snakkede og glemte at kigge sig for. Så i det de trådte ud på vejen, smadrede en lastbil lige ind i dem. Camilla fløj hen af vejen, mens hendes far blev kørt over. Manden fra lastbilen kom ud, og skreg, da der var en hånd der grab fat i hans ben og hørte en stemme sige ” red mit barn”, og hånden slappe. Manden løb over til Camilla, hun var bevidstløs. Han ringede efter en ambulance og forklarede hvad der skete. Folk fra alle sider begyndte at strømme til, og nogle begyndte på hjerte/lunge på Camillas far. Pludselig hørte man en mand råbe hun er gravid, og ambulance folkene fik Camilla og hendes far op i ambulancen. Alt så sort ud for hendes far, og da de ankom til hospitalet, var det for sent. Familien ankom til hospitalet og de var utrolig bange. Mikkel stormede ind til Camilla, hun lå på en hvid hospitals seng og bare lå og stirrede op i loftet. Folk kom ind for at høre hvordan det gik, men hun tog ikke blikket væk.

 

Skrevet af Kristina Pedersen